+ Ünyespor Kulübü Forum Sitesi » Grubumuz » Gümüşhanespor
 Gümüşhane Yozgata bileniyor 21.01,2010

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]
Konu: Gümüşhane Yozgata bileniyor 21.01,2010  (Okunma Sayısı 334 defa) Seçenekler Arama
« : 21 Ocak 2010, 18:17:18 »
oguzcycek
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
Gümüşhane Yozgata bileniyor 21.01,2010

TFF 3. lig  4Klasman grubunda mücadele eden Gümüşhanespor, pazar günü yapacaği yimpaş yozgatspor karşilaşmasına hazirliklarini sürdüyor.
Antalya kampını ardindan Gümüşhane'ye dönen takim, kendi tesislerinde gerçekleştireceği çalişmalar öncesinde kurban keserek ikinci etap çalişmalarina başladi
Her yönleriyle sezonun ikinci yarısına hazir olduklarini belirten Gümüşhanespor Teknik Direktörü ilker erdem Mükemele yakin kadro kurduk. Yönetim kurulumuza gösterdikleri özveri için teşekkür ediyorum. Gümüşhane futbol kamoyunun bizlerden neler beklediğini bilincindegiz. Bu doğrultuda çalişmalarimizi sürdüyüyoruz. Taraftarlarimiz ilk yarıda çok üzdük ama artik mutlu olma zamani. Bütün taraftarlarimizi Pazar günü oynacağimiz yozgatspor karşilaşmasina bekliyoruz. Tribüne gelen bütün taraftarlarmiza iyi futbolun ardindan galibiyet armağan ediceğiz. Yeni kurulan taraftar derneğimizin katkılariyla, Gümüşhaneli futbolseverler tekrar bir araya getirerek hedefimize ulaşacagiz Ligte bulunduğumuz konumumuz kimseyi aldatmasin. Asla pes etmedik ve etmeyeceğiz Şeklinde sürdürdü...
« Yanıtla #1 : 22 Ocak 2010, 14:22:43 »
Admin
Yönetici
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri
Ynt: Gümüşhane Yozgata bileniyor 21.01,2010

sonucu bizim içinde önemli bir maç gümüşhane yenerse güzel olur gibi gözüküyor ama bizim kötü bi sonuç almamızda gümüşhane ile aramızdaki puan farkı kapanıyor.bu yüzden beraberlik bize daha fazla yarar diye düşünüyorum.
Sayfa: [1]

Gitmek istediğiniz yer: